„Anunțăm ascultătorii și telespectatorii că aceste posturi vor funcționa mai departe și nimic nu se va schimba. În scurt timp, grila de emisie va fi îmbunătățită și reluată producția”, se arată într-un mesaj semnat de directorul general Vocea Media SRL.

Știrea inițială: Postul de televiziune Vocea Basarabiei se închide. Angajații au fost anunțați, luni, că instituția nu va mai activa. Asta au declarat pentru AGORA surse din cadrul televiziunii.

Instituția nu a venit, deocamdată, cu o poziție oficială. Nu se cunosc nici motivele care au stat la baza acestei decizii. De asemenea, nu se știe dacă aceasta se răsfrânge și asupra postului de radio Vocea Basarabiei.

Anterior, posturile de radio și de televiziune Vocea Basarabiei și-au sistat activitatea, fiind ulterior relansate pe piața media din Moldova.

Amintim că, anterior, posturile de radio și de televiziune Vocea Basarabiei și-au sistat activitatea. S-a întâmplat la scurt timp după reținerea ex-premierului Vlad Filat. Mai mult, rapoartele de monitorizare din anii 2014-2015, au arătat că instituția media favoriza Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM).

De menționat că, după relansare, redacția de la Nisporeni a postului Vocea Basarabiei și-a împărțit sediul cu alte două televiziuni – Noroc TV și Canal 2, ultimul fiind în gestiunea consilierului lui Vlad Plahotniuc, Oleg Cristal, scrie media-azi.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!