„Tocmai am revenit de la Kiev. Am avut acolo întâlniri cu președintele Zelensky, cu prim-ministrul Grozman. Am discutat despre situația de la Chișinău și subiecte care țin de agenda bilaterală dintre Republica Moldova și Ucraina. (...) Înainte să urcăm în avion spre Chișinău, am aflat că una dintre problemele pe care le-am semnalat a fost deja rezolvată. Este vorba de eliminarea restricției de 90 de zile pentru transportatorii de pasageri și mărfuri. Nu mai există restricția de 90 de zile de aflare pe teritoriul Ucrainei”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui live pe facebook.

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat joi, 11 iulie într-o vizită oficială la Kiev, la invitaţia preşedintelui ucrainean Vladimir Zelenski. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!