„Țineți minte când s-au pus unele sechestre pe bunurile întreprinderilor afiliate domnului Plahotniuc? Tocmai vine din informația care se conține în Raportul Kroll 2. Procurorii și reprezentanții Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale tocmai s-au informat din acel raport și au pus careva sechestre. Nu vă pot da mai multe detalii. Cu atât mai mult că eu acum sunt deja persoana civilă și port răspundere pentru orice informație pe care o dau despre dosare penale”, a declarat Eduard Harunjen pentru TV8.

Amintim că fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, a publicat câteva documente care, potrivit lui, sunt parte a raportului Kroll. În poza care ar fi cuprinsul raportului apar mai multe nume de politicieni, precum Ilan Șor, Vlad Plahotniuc. 

Citește și: Renato Usatîi publică documente care ar fi parte a raportului Kroll și în care apare numele lui Vlad Plahotniuc

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!