Se anunță primul speaker la ROOFOFLINE. Cool Multinationals: Directorul de țară LafargeHolcim, Ștefan Birău

Se anunță primul speaker la ROOFOFLINE. Cool Multinationals: Directorul de țară LafargeHolcim, Ștefan Birău

S-a născut în Chisinau, iar la 17 ani a plecat să-și continue studiile în România. Următorii 17 ani i-a petrecut în țara vecină muncind pentru multinaționale rusești. La 34 de ani a revenit acasă pentru a-și continua munca într-o multinațională franco-elvețiană. Vorbim de directorul de țară pentru Republica Moldova al grupul LafargeHolcim, Ștefan Birău, care va fi unul dintre speakerii de la ROOFOFFLINE2019. Cool Multinationals. Vine pe acoperiș să împărtășească din experiența sa, dar și a colegilor săi despre cum este să-ți schimbi mentalitatea rămânând acasă.

„Cea mai mare provocare în cadrul companiei a fost să păstrez intacte acele valori pe care le-am însușit la muncă și atunci când suntem în afara pereților companiei. Experiența mea din cadrul companiilor multinaționale a fost diametral opusă uneori. Spiritul corporativ este foarte diferit de la o companie la alta”, spune Ștefan Birău.

Pe acoperișul de la ROOFOFFLINE, directorul general Lafarge Moldova va vorbi despre cei 20 de ani de schimbări aduse de grupul LafargeHolcim în viața angajaților din Moldova.

Publicitate

Ștefan Birău s-a alăturat Grupului LafargeHolcim în anul 2011 în calitate de director de vânzări și Marketing pentru Moldova. În mai 2019 a fost numit în funcția de director general al companiei.

Grupul LafargeHolcim, lider mondial în industria materialelor de construcţii, este prezent în Republica Moldova din 1999 şi în timpul de faţă activează în trei locaţii: uzina de ciment din Rezina, Centrul de Încercări a Betoanelor din Chişinău şi Terminalul feroviar din Comrat.

ROOFOFFLINE este un eveniment marca AGORA, cu un concept unic pentru Chișinău, întrucât adună la un loc oameni speciali într-o atmosferă încântătoare pe acoperiș, cu limonade și ice-coffee, istorii și experiențe împărtășite reciproc. A cincea ediție va avea loc pe 18 iulie 2019, pe acoperișul fabricii de confecții Portavita (strada Petricani 17/22).

#ROOFOFFLINE2019 este organizat grație sprijinului partenerilor:Partener General - Kaufland MoldovaParteneri Silver - Victoriabank, DOR WinesParteneri Gustoși - Wine Gogh, Dallmayr Coffee MoldovaPartener Wellness - ShiromassagePartener - iTicketStandard (11-18 iulie) - 100 leiBusiness Tickets (pentru grup de 5 persoane) - 350 lei

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal