„Cea mai mare provocare în cadrul companiei a fost să păstrez intacte acele valori pe care le-am însușit la muncă și atunci când suntem în afara pereților companiei. Experiența mea din cadrul companiilor multinaționale a fost diametral opusă uneori. Spiritul corporativ este foarte diferit de la o companie la alta”, spune Ștefan Birău. 

Pe acoperișul de la ROOFOFFLINE, directorul general Lafarge Moldova va vorbi despre cei 20 de ani de schimbări aduse de grupul LafargeHolcim în viața angajaților din Moldova. 

Ștefan Birău s-a alăturat Grupului LafargeHolcim în anul 2011 în calitate de director de vânzări și Marketing pentru Moldova. În mai 2019 a fost numit în funcția de director general al companiei. 

Grupul LafargeHolcim, lider mondial în industria materialelor de construcţii, este prezent în Republica Moldova din 1999 şi în timpul de faţă activează în trei locaţii: uzina de ciment din Rezina, Centrul de Încercări a Betoanelor din Chişinău şi Terminalul feroviar din Comrat. 

ROOFOFFLINE este un eveniment marca AGORA, cu un concept unic pentru Chișinău, întrucât adună la un loc oameni speciali într-o atmosferă încântătoare pe acoperiș, cu limonade și ice-coffee, istorii și experiențe împărtășite reciproc. A cincea ediție va avea loc pe 18 iulie 2019, pe acoperișul fabricii de confecții Portavita (strada Petricani 17/22). 

#ROOFOFFLINE2019 este organizat grație sprijinului partenerilor:
Partener General - Kaufland Moldova
Parteneri Silver - VictoriabankDOR Wines
Parteneri Gustoși - Wine GoghDallmayr Coffee Moldova
Partener Wellness - Shiromassage
Partener - iTicket
Standard (11-18 iulie) - 100 lei
Business Tickets (pentru grup de 5 persoane) - 350 lei

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!