Andrian Mardare a cucerit cea de-a patra medalie pentru Republica Moldova la Universiada Mondială 2019. Săptămâna trecută, judocanul Dorin Goţonoagă a obținut medalia de bronz pentru Republica Moldova la aceeași competiție internațională, la categoria de greutate de 81 de kilograme, iar luptătoarea de taekwondo, Ana Ciuchitu a urcat pe treapta a III-a a podiumului de premiere la Universiada Mondială de la Napoli. Înotătoarea Tatiana Salcuţan s-a situat pe locul IV. 

Delegația Republicii Moldova este reprezentată de 22 de sportivi. Pentru prima dată atleții noștri au fost prezenți la jocuri universitare în anul 1995, la Fukuoka din Japonia, obținând până în prezent 3 medalii de aur, 4 de argint şi 15 de bronz. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!