„Toate lucrurile pe care mi li-am luat de la fostul loc de muncă îmi aparțin, au fost aduse de mine din primele zile de activitate în cadrul IP Rezina pentru crearea condițiilor de muncă care cu regret lipseau și astăzi lipsesc în multe inspectorate din țară. Țin să vă informez că, încă la începutul activității mele în această funcție, am depus și raport, înștiințând că folosesc mobilier personal în biroul de serviciu”, a menționat acesta.

Igor Botea a negat cele scrise de presă, precum că urma a fi reținut. „Este o informație falsă si manipulatoare, pe care tendențios cei care au lansat-o au și distribuit-o, cu scopul de a-mi denigra imaginea și a duce în eroare societatea și subalternii mei. Nu am plecat nicăieri, ba dinpotrivă, ca un ofițer adevărat și cum se cuvine unui conducător, m-am aflat în incinta Inspectoratului de Poliție Rezina, până nu am făcut cunoștință cu ordinul de demisie emis de IGP”, a mai menționat el.

Polițistul a publicat și niște facturi ale unor bunuri care ar fi fost cumpărate și plasate în biroul său.

Igor Botea a fost numit în funcția de șef al Inspectoratului Rezina în octombrie 2017. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!