„Hulubul n-a ajuns, nici cioroi, nicio pasăre nu a venit. La secretariat nu a venit niciun document, dar noi ne-am autosesizat, am descărcat acest document și am înaintat Procuraturii Generale ce a fost publicat și le-am adresat întrebări: dacă e autentic documentul și cum s-a întâmplat scurgerea”, a spus Slusari.

Vicepreședintele Parlamentului spune că, din surse neoficiale, cunoaște „că agenția Kroll e foarte surprinsă de publicația de vineri, sunt nedumeriți cum PG, din 2018, nu a reacționat”.

„Kroll a confirmat că scurgerea s-ar fi putut produce de la PG. Kroll studiază acest lucru. Dacă vor veni sau nu cu un comentariu, îi privește pe ei”, a spus Salusari.

Amintim că, vineri, 12 iulie, președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu un porumbel în mâini, la conferința de presă despre partea a doua și a treia a raportului Kroll 2 pe care spune că le deține. Usatîi a eliberat pasărea pe fereastră și a spus că a legat de piciorul păsării un stick cu raportul complet. „Coletul” ar fi destinat președintelui comisiei de anchetă a fraudei bancare, Alexandru Slusari.

Citește și: Usatîi povestește cum ar fi primit partea a II-a și a III-a a raportului Kroll: Le-am primit în noaptea când am revenit în țară, la Ghidighici (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!