Am bătut palma și am mers pe acoperișul #ROOFOFFLINE2019 „Cool Multinationals” împreună cu Andriano Marian, dirijorul Moldovan National Youth Orchestra.


„Aducem în premieră cvartetul MNYO pe un acoperiș, pe acoperișul #ROOFOFFLINE - apropo, un eveniment foarte binevenit, cu care vă felicit călduros. Ei au în repertoriu cover-uri internaționale, piese foarte cunoscute și surpriza serii - s-ar putea să avem și o voce cristalină. Cvarterul este compus din două viori, un violoncel, iar al patrulea instrument îl decidem, în dependență de repertoriul și vocea aleasă... pe scurt, v-am intrigat? Vă așteptăm joi la eveniment”, a spus Andriano Marian.


Ce spune dirijorul despre tema evenimentului nostru, experiența colaborării sale cu o multinațională și ce alte detalii e bine să știi dacă vii la #ROOFOFFLINE2019, afli din video-ul de mai jos.


#ROOFOFFLINE2019 este organizat grație suportului partenerilor:
Partener General - Kaufland Moldova
Parteneri Silver - VictoriabankDOR Wines
Parteneri Gustoși - Wine GoghDallmayr Coffee Moldova
Partener Wellness - Shiromassage
Partener - iTicket
Standard Ticket (11-18 iulie) - 100 lei
Business Tickets (pentru grup de 5 persoane) - 350 lei

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!