„În R. Moldova sigur nu mă apuc să vin. Încă predecesorul ei (n.r. - ai Maiei Sandu, Pavel Filip) și unii băieți de-ai lui îmi propuneau chiar să fiu prim-ministru al R. Moldova. Eu am spus că nu sunt premier la cerere, cu toată stima față de moldoveni, frații noștri. Eu voi lupta contra hoților aici unde trăiesc - în Ucraina”, a spus Saakașvili.

Amintim că Sandu a declarat, săptămâna trecută, că Saakașvili ar putea veni în următoarele luni la Chișinău, pentru a se implica în procesul de reformare a justiției. Declarațiile au fost făcute într-un interviu pentru Cotidianul. Șefa Executivului a spus că și-ar dori ca fostul lider de la Tbilisi și guvernator al regiunii Odesa să facă parte din consiliul pe lângă prim-ministru pe care planifică să-l creeze în următoarea perioadă.

Maia Sandu a mai spus că, pentru a veni aceste echipe de experți străini, este nevoie de finanțare, iar în prezent există discuții cu parteneri externi pentru a asigura cheltuielile necesare.

Citește și: Saakașvili către moldoveni: Sunteți atât de bravo! Poporul trebuie să-și întoarcă puterea, iar locul oligarhului e la pușcărie (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!