„Cât ne-a costat moftul ex-prim-ministrului Pavel Filip, și nu numai, de a avea zilnic flori vii pe masă. Lux și fudulie în țară săracă", a scris Maria Ciobanu pe facebook.com.


În anul 2017, pentru lucrările de mentenanță și reparație a clădirii Guvernului s-au cheltuit peste 28 de milioane de lei, iar în 2018 – peste 23 de milioane de lei. Spre comparație, în 2016 aceste cheltuieli erau de doar puțin peste un milion de lei, potrivit datelor prezentate de responsabilii de comunicare de la Executiv. Informația a fost furnizată în cadrul unui tur de presă la Guvern, în iunie 2019.

Consilierul noului Executiv, Artur Mija a precizat în luna iunie că urmează să facă o investigație detaliată despre cum s-au cheltuit banii publici în perioada guvernării democrate.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!