„Domnul Filat greșește ceva. Cei care îl cunosc pe Dorin Drăguțanu v-ar spune și v-ar confirma că el nu poate fi controlat, mai ales că are și un profil și un nivel de profesionalism și de integritate la superlativ. Nu poate fi vorba de așa ceva. Nici potrivit competențelor legale și nici umane nu am avut posibilitatea să fac așa ceva”, a declarat Candu.

Totodată, democratul a spus că nu știe dacă fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc l-a vizitat sau nu la pușcărie pe fostul premier Vlad Filat. 

În cadrul unui interviu, oferit postului de televiziune TV8, Vlad Filat a declarat că fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei în perioada fraudei bancare, Dorin Drăguțanu, nu a fost independent în activitatea sa, fiind mereu controlat de Andrian CanduVlad Filat a lăsat să se înțeleagă faptul că propunerea de acordare a garanțiilor de stat după furtul din sistemul bancar a venit de la BNM, tot la insistența PD-ului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!