„Am menționat că atât Președinția, cât și eu personal vom acorda o atenție deosebită conlucrării cu această instituție importantă a statului, în beneficiul țării și a poporului nostru”.

„Totodată, am atenționat conducerea SIS asupra necesității pregătirii la nivel înalt a materialelor pentru ședințele Consiliului Suprem de Securitate”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la ședința CSS din 26 iunie s-au discutat subiecte legate de asigurarea energetică, contractele de livrare a energiei electrice din afara țării și tarifele la energie electrică și gaz. După mult timp, la întrunire au fost prezenți toți funcționarii vizați, inclusiv procurorul general și conducerea Băncii Naționale a Moldovei.

"

"

Acum mai bine de o lună, Igor Dodon a convocat ședința CSS în noua componență. Andrei Năstase, Zinaida Greceanîi, Maia Sandu, Vasilii Șova, Pavel Voicu și Stanislav Pavlovschi (actualmente Olesea Stamate) sunt printre noii membri ai CSS.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!