„Cea mai mare provocare pentru mine în cadrul companiei Efes a fost chiar începutul. Eram prima femeie-directoare în Moldova și, la acel moment, unica în întreg grupul. Și asta într-o companie producătoare de bere cu rădăcini într-o țară islamică. S-a dovedit, ulterior, că genul nu contează”, spune Ludmila Andronic.

La #ROOFOFFLINE Cool. Multinational, Ludmila Andronic va vorbi despre „Comunicare și învățare la Anadolu Efes”. 

Ludmila Andronic are o experiență de lucru în cadrul a trei multinaționale – Orange (Voxtel), Le Bridge Corporation și Efes Moldova.

Ce este ROOFOFFLINE

ROOFOFFLINE este un eveniment marca AGORA, cu un concept unic pentru Chișinău, întrucât adună la un loc oameni speciali într-o atmosferă încântătoare pe acoperiș, cu limonade și ice-coffee, istorii și experiențe împărtășite reciproc. A cincea ediție va avea loc pe 18 iulie 2019, pe acoperișul fabricii de confecții Portavita (strada Petricani 17/22). 

#ROOFOFFLINE2019 este organizat grație sprijinului partenerilor:
Partener General - Kaufland Moldova
Parteneri Silver - VictoriabankDOR Wines
Antos Cosmetică Naturală
Partener Bronze - Betty Ice
Parteneri Gustoși - Wine GoghDallmayr Coffee Moldova
Partener Wellness - Shiromassage
Partener - iTicket
Standard (11-18 iulie) - 100 lei
Business Tickets (pentru grup de 5 persoane) - 350 lei

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!