Ce poți învăța la Școala de vară pentru tinerii antreprenori?

În cele trei zile de studiu vei afla cum trebuie protejate datele cu caracter personal în întreprinderea ta. Totodată vei înțelege cum să te ferești de atacurile de tip phishing, tot mai agresive în mediul online. De asemenea, cursul îți va oferi posibilitatea să înveți cum funcționează și se aplică instrumente practice în digital Marketing și IT pentru un management eficient al instituției pe care o conduci.

Instructorii tăi vor fi reprezentanți ai companiilor de succes din Moldova, care îți vor împărtăși din propria experiență și bunele practici acumulate de-a lungul anilor, secrete pe care le vei putea aplica ulterior în propria afacere.

Și locațiile vor fi variate. Trei zile în trei întreprinderi diferite. După partea teoretică vei putea merge în excursii unde vei vedea, întreba și observa cum funcționează aceste instituții.

Care sunt cerințele?

Tot de ce este nevoie este să ai sub 35 de ani și să prezinți o dovadă că ai sau dorești să inițiezi o afacere proprie. Completează formularul, cino cu un act care confirmă că ești angajat sau student în ultimul an de studii. Și voila! Ești parte a echipei.

Cursul este gratuit și se desfărșoară în cea de-a doua parte a zilei astfel încât să poți combina și alte activități ale zilei. Mai multe detalii poți afla la ion.cebanu@eba.md.

Școala de vară a tânărului antreprenor, organizată de Asociația Buissnesului European, este la cea de-a IX-a ediție și vine să încurajeze activitatea tinerilor care și-au inițiat o afacere în Republica Moldova.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!