„Ne pregătim de alegeri locale. Mâine mă întâlnesc cu primarii noștri, vom discuta detalii. În prag de alegeri, am propus ca toți vicepreședinții PN să demisioneze. Noua conducere va fi desemnată după locale. Vreau să fac schimbări în partid în toată țara. Acum nu mai este Plahotniuc, lume nouă nu se teme să vină la birourile noastre. Vom reforma serios partidul, trebuie să fim oameni gospodari. La Guvern și Parlament are cine lucra, căutăm și noi cu ce să fim utili”, a spus Usatîi.

Precizăm că următoarele alegeri locale generale vor avea loc la 20 octombrie curent. Decizia a fost luată de Parlament, prin votul deputaților PSRM și ACUM.

Citește și: „Sper că dacă veți primi un sunet de la PAS, PPDA sau președinte, veți avea curajul de a spune nu”. Cum a desemnat Parlamentul noii membri CEC

Vezi și: Partidul Liberal va participa la alegerile locale. Formațiunea critică potențialul acord dintre PSRM și ACUM

Amintim că, pe 27 noiembrie 2014 judecătorii Curții de Apel Chișinău au decis ca partidul PATRIA, din lista căruia făcea parte și Renato Usatîi, să fie exclus din cursa electorală. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!