Andrei Spînu este co-fondator la compania DreamUps. Este membru al Partidului Acțiune și Solidaritate și a a fost pe lista Blocului ACUM la alegerile parlamentare din februarie 2019, cu numărul 26 pe listă. Noul secretar de stat a fost viceministru al Tineretului și Sportului în Guvernul Valeriu Streleț. 

Potrivit declarației de avere și interese personale, Andrei Spînu a obținut în doi ani salariu de 419 mii de lei de la compania Traduno Technologies, iar alte 13 mii de lei – dividende de la un depozit bancar. Cel mai mare venit – 350 mii de dolari, conform declarației de avere și interese personale, Spînu l-a obținut din activitatea companiei OneTwoStart LTD, înregistrată în China. În afară de aceasta, el a primit îndemnizație pentru îngrijirea copilului, în sumă de 73 mii de lei și a câștigat aproape 18 mii de lei din vânzarea cotelor în companiile Travod Limited și Wordminds Limited.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!