Din lista de consilieri ai fracțiunii PDM fac parte Mircea Buga, Andrei Galbur, Cristina Lesnic, Stela Nistor, Lilia Palii, Eremei Priseajniuc și Natalia Roșca.

Mircea Buga a fost consilier de stat responsabil de ocrotirea sănătății și dezvoltării sociale, Andrei Galbur a deținut funcția de viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene în Guvernul Filip, Cristina Lesnic a fost viceprim-ministru pentru Reintegrare în fostul Cabinet de miniștri, Stela Nistor - consilier principal de stat al prim-ministrului pe comunicare, Lilia Palii a fost secretarul general al Executivului, Eremei Priseajniuc -  ex-consilierul al premierului Pavel Filip, apoi șef al corpului de control al Guvernului, dar și Natalia Roșca, vicepreședinte al organizației de tineret a Partidului Democrat.

Fracțiunea parlamentară a PDM are 30 de deputați.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!