Milsami Orhei a suferit eșec în meciuri retur de la Orhei din cadrul Ligii Europa disputat cu FCSB (București, România) cu scorul 1-2. În tur, aceasta a cedat cu 0-2. 

Speranța Nisporeni a fost surclasată cu 6-0 la Baku de Neftci (Azerbaidjan). În meciul de acasă, desfășurat în urmă cu o săptămână, a fost întrecută cu scorul 3-0. 

Petrocub Hâncești a fost învinsă cu același scor 1-0 și în deplasare, și acasă.

„Este important că am acumulat o bună experiență competițională. Ne vom strădui să îmbunătățim jocul nostru în campionat”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației, Lilian Popescu. 

În Liga Europa va evolua în continuare doar o singură echipă moldovenească, Sheriff Tiraspol. Aceasta a cedat în turul preliminar al Ligii Campionilor formației Saburtalo (Georgia) 0-3 pe teren propriu, a învins-o în deplasare cu 3-1, dar în suma golurilor marcate a părăsit competiția și va concura în Liga Europa. 

Evoluția echipelor moldovenești în actuala ediție a turneelor intercluburi europene este una dintre cele mai nereușite în ultimii ani, precizează sursa citată.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!