„După o lungă perioadă de reflecție, am înțeles că eu nu sunt pentru politică și ea nu este pentru mine. Întotdeauna am știut să-mi găsesc locul și să muncesc acolo unde abilitățile mele au adus utilitate maximă. Sunt de părere că un partid în opoziție are nevoie de cineva cu un alt profil și temperament și cu mai multă experiență în politică. Le sunt foarte recunoscătoare persoanelor care au avut încredere în mine, iar colegilor din parlament le doresc succes în muncă deloc ușoară”, a scris Otilia Drăguțanu.

Otilia Drăguțanu a acces în Legislativ de pe locul 11 al listei electorale a democraților pe circumscripția națională.

Democrata este cel de-al doilea parlamentar care și-a depus mandatul, după deputatul neafiliat Viorel Melnic, ales pe o circumscripție uninominală din regiunea transnistreană.

Alți deputați care și-au depus mandatul sunt cei care au devenit membri ai Cabinetului de miniștri: Andrei Năstase, Maia Sandu și Liliana Nicolăescu-Onofrei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!