„Haideți să procedăm metodic la urmarea acestor pași pe care-i avem de făcut prin declarația de stat capturat, prin acord, și apoi să le dăm cetățenilor alegeri libere și un Parlament cinstit, fără dinozauri care stau 40 de ani în Parlament și scot voturi la Cimișlia ca iepurașii din pălărie (n. r. - s-a referit la democratul Dumitru Diacov), fără penali și penale (n. r. - a arătat spre fracțiunea Șor), fără independenți care intră prin Transnistria nu știu pe unde (n. r. - s-a referit la Alexandru Oleinic și Viorel Melnic), fără o multitudine de circumscripții, deputați care au venit cu resurse administrative și care au ajuns în Parlament... știu cum au ajuns”, a spus Octavian Țîcu.

Citește și: Țîcu, discurs cu elemente critice la adresa coaliței majoritare: „Cred că nu ne-am îndeplinit obligațiile față de alegători” (VIDEO)

„Dacă vreți să fiți scutiți de lecții de moralitate lingvistică, conformați-vă”: Octavian Țîcu cere respectarea normelor de scriere a limbii române (FOCUS)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!