„Despre acest sistem de irigare nu cunoaștem practic nimic. El a fost transmis de la consiliul raional la consiliul municipal, dar de ce nu funcționează nu știu. Eu nu l-am văzut niciodată în funcțiune până acum. Noi atunci cam cu scârțâit l-am primit, din a doua încercare, în gestiunea noastră, dar cum l-am primit, așa și a rămas. El trebuie să funcționeze numaidecât, fiindcă s-au investit atâția bani, altfel degeaba au gândit și plănuit acest sistem de irigare. Eu cred că aici ar trebui să se implice serviciile respective, cum ar fi Serviciul de Amenajare și Înverzire”, spune consilierul municipal Vitalie Jardan.

Proiectul „Amenajarea parcului din preajma Cetăţii Medievale Soroca” a fost implementat în cadrul Programului Polonez de Cooperare pentru Dezvoltare — Polish Aid.

Detalii citiți pe observatorul.md.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!