Potrivit oamenilor legii, șoferul unui Mercedes, în vârsta de 36 de ani, originar din satul Moșeni, raionul Râșcani, a frânat înainte de o intersecție, fiind tamponat în spate de un Audi 80, condus de un tânăr de 24 de ani, originar din Călărași. La rândul său, acesta a fost tamponat în spate de un alt Mercedes, condus de un șofer de 22 de ani, originar din Orhei. Drept urmare, un Audi A6 a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal de o Skoda Octavia, la volanul căreia se află un bărbat de 50 de ani din municipiul Bălți, care se deplasa regulamentar.

În urma coliziunii, Skoda a derapat de pe carosabil, iar pasagera, concubina șoferului, a fost transportată cu ambulanța la spitalul municipal din Bălți. Femeia a fost diagnosticată cu fractura osului radial.

Alte persoane nu au fost rănite.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!