În cadrul lucrărilor de reabilitare au fost replanificate spațiile, au fost construite grupuri sanitare noi, reparați pereții și tavanele, schimbat mobilierul și amenajate pavilioanele și terenurile de joacă.

Pentru reparația capitală a grădinițelor vizate, dar și pentru deschiderea de grupe noi în instituțiile existente, din bugetul municipal au fost alocate aproximativ 35 milioane lei.

Pe parcursul anului curent vor fi deschise 64 de grupe de grădiniță, cu o capacitate de 1920 de locuri. Dintre acestea, 50 de grupe  reprezintă instituții de educație timpurie noi, iar alte 14 grupe vor fi deschise în grădinițe care deja activează.

În 252 de instituții din domeniul educației sunt organizate reparații capitale, în sumă totală de 66,7 milioane de lei. Reparațiile vor fi încheiate către data de 25 august 2019.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!