„În această dimineață, în calitate de președinte al subcomisiei parlamentare pentru sport, am descins la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice. Am descoperit că în condiții absolut netransparente, regimul oligarhic a înstrăinat, gratis și fără plată pentru arendă, una din sălile de sport ale Centrului celui mai important „olimpic” - Constantin Țuțu.


În această sală, dotată excepțional, în comparație cu restul sălilor unde olimpicii se antrenează, ani la rând s-au pregătit țuțâcii regimului, cei care intimidau și amenințau oamenii la proteste; cei care rezolvau treburile murdare ale regimului; cei care asigurau protecție în atacurile împotriva mediului de afaceri. Într-un cuvânt - killerii regimului!


Investigăm contextul și oamenii care se fac responsabili de această situație și vom reveni în curând cu un raport amplu asupra acestei probleme”, a scris Octavian Țîcu pe contul său de Facebook.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!