Tradițional, au fost puse în joc mai multe premii, oferite în cadrul tombolei. Așa cum responsabilitatea socială este una dintre prioritățile companiei, asta a și fost tema unui seminar. El a fost susținut de managerul CSR Kaufland România și Republica Moldova, Anna Katharina Scheidereiter.

Sub umbrela Kaufland, doritorii au putut participa la un workshop tematic. Participanții și-au pictat torba eco pe care au primit-o în dar.

„E sustenabil. După aia o să o porți, o arăți prietenilor, o să arăți cumva ce fel de artă faci. Îmi pare super nice”, a spus o participantă la eveniment.

„După o zi de muncă mai grea, treci în zona asta de creativitate și emoții pozitive”, a menționat o altă vizitatoare, care a participat la workshop.

„Vorbim despre implicarea și responsabilitatea socială pe care trebuie să o aibă companiile. De fapt, noi credem că un business puternic de bazează pe o societate puternică, dezvoltată în paralel, în același timp”, a declarat managerul PR&Comunicare Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

Kaufland va fi partenerul general al următoarei ediții #ROOFOFFLINE, care va avea loc pe 22 august.

Vezi și: Povești care inspiră, atmosferă distinsă și apus de neuitat. Cum a fost la #ROOFOFFLINE „Cool Multinationals” (VIDEO)

Povestea de pe acoperișul fabricii „Portavita”, din 18 iulie, a fost posibilă datorită partenerilor:

Partener General - Kaufland Moldova

Parteneri Silver - VictoriabankDOR WinesAntos Cosmetică Naturală

Partener Bronze - Betty Ice

Partener Wellness - Shiromassage

Parteneri Gustoși - Wine GoghDallmayr Coffee Moldova

Partener - iTicket

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.