Olesea Stamate a activat la Asociația pentru Guvernare Eficiență și Responsabilă. Acolo, primea lunar aproximativ 16 mii de lei. de cealaltă parte, soțul acesteia a ridicat, în 2018, un salariu care a depășit suma de 120 de mii de lei lunar, fiind director la compania Ericsson Telecommunications SRL. Familia ministrei a mai primit și indemnizația pentru creșterea copilului de la CNAS, care a constituit circa 21 de mii de lei.

                          

Olesea Stamate a indicat în declarația sa de avere că are în proprietate și cote-părți dintr-o casă în valoare de 1,7 milioane de lei și dintr-un apartament, valoarea căruia atinge 437 de mii de lei. 

La secțiunea bunuri mobile Stamate a declarat un automobil de model „Porsche Macan” fabricat în 2019 valoarea căruia depășește un milion de lei. Mai mult, familia ministrei deține depozit bancar cu 70 de mii de euro.

AGORA a analizat și declarațiile de avere ale celorlalți miniștri din Guvernul Sandu.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!