Invitații Iolantei la această ediție vor fi: Ion Sturza (Fribourg Capital, ex-prim-ministru RM), Olga Melniciuc (expert în finanțarea afacerilor) și Tudor Darie (co-fondator Fagura și co-fondator Interakt (compania de media care deține în proprietate portalul de știri AGORA și revista online pentru femei Ea.md).

Ei vor discuta despre globalizare (care sunt tendințele mondiale și cum poți face business peste hotare, la nivel mondial) și transformare digitală (ultimile trend-uri din lumea digitală).

ATENȚIE! Au rămas doar 25 de bilete disponibile. Dacă încă nu ai un bilet dar vrei neapărat să ajungi vineri la eveniment, intră pe http://bizz.md/insider/ și cumpără biletul prin iTicket, direct din secțiunea Bilete.

În caz că îți e mai comod să achiți biletul prin transfer bancar, scrie un email la adresa - http://bizz.md/insider/ - include rechezitele bancare ale companiei tale și vei primi înapoi contul de plată.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.