„Dacă tot a fost adusă “libertatea” și democrația adevărată în țară, iar justiția funcționează conform legii, probați aceste informații, lăsați instituțiile abilitate să investigheze aceste cazuri relatate de Petic și numai după ce se va dovedi că este adevărat, comunicați oamenilor despre asta. Din păcate, e cu mult mai ușor să tot repeți ca un “papagal” istorii inventate despre cum Jizdan a fost implicat în tot felul de “scheme”, decât să recunoști că tu ai încălcat legea nu o singură dată, dar minciuna te transformă în “erou” la Tv”, a scris fostul ministru al Afacerilor Interne.

Jizdan a adăugat că în perioada activității lui Petic la Frontiera de nord, el ar fi dirijat personal contrabanda și ar abuzat mai multe femei. 

În cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV, liderul Platformei DA Ungheni, Gheorghe Petic a declarat că fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan și fostul șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu, Petru Gherasimov, sunt principalele persoane care au fabricat dosarele împotriva sa.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!