Combinația de Rară Neagră și Cabernet Sauvignon, un vin sec, matur, din 2018, va trezi curiozitate și va „limpezi apele” pe tot ce se întâmplă în țară. Îl poți avea drept cadou la o donație pe PATREON.com, în valoare de 50$, plus o invitație la evenimentele AGORA.md.

Vinul poate fi achiziționat și prin Paypal.com/emisiuniAgora.

„Știe toată lumea: un roșu sec bun scoate adevăruri din suflet. Îți spunem doar ție: acest roșu sec lecuiește de minciunile pe care le auzi zilnic în presă.


Adevărul este cel mai de preț lucru pe care îl are redacția noastră. Tocmai din acest motiv am ales să-ți mulțumim pentru curajul tău de a rămâne de partea corectitudinii prin a-ți oferi ce avem noi cel mai scump - elixirul adevărului. Leac de baliverne. Antidot”, este notat pe contraeticheta vinului marca AGORA, o Rară Neagră cu Cabernet Sauvignon din 2018.

Vinul poate fi achiziționat și prin Paypal.com/emisiuniAgora sau direct la sediul redacției - str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea ACVILA, etaj 4.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!