1. Deschide Depozitul STABIL cu rată fixă  pentru că cu FinComBank viaţa se schimbă, dobânda nu! Primeşte 5,5% anual în MDL şi 1,5% anual în EUR, durata contractului fiind de 25 de luni. Și pentru că vrem să te protejăm de cheltuieli spontane, nu vei putea parţial retrage banii pe întreaga durată a contractului.

2. Creează-ţi planul individual de acumulări cu Depozitul CREȘTERE STABILĂ ! Acum, poți să-ți alimentezi contul cu orice sumă, în orice moment. Rata dobânzii este flotantă cu capitalizare, până la 6,50% în MDL, 2,50% în USD sau 1,50% în EUR pe o perioadă de la 48 până la 120 de luni. Iar dacă te întrebi ce înseamnă capitalizare, atunci află că în limbaj financiar, termenul dat este cunoscut sub denumirea de "dobândă la dobândă" și reprezintă o modalitate eficientă a de înmulți banii.

3. Economisește în ritmul tău cu Depozitul LIBER ! Suplineşte-l cu orice sumă şi retrage banii după bunul plac, oricând ai nevoie. Poți deschide depozitul chiar și pentru o lună, suma minimă a depunerii este de 5 000 MDL sau 500 USD/EUR, rata dobânzii este flotantă cu capitalizare. Lunar, vei primi dobânda direct pe card.

4. Lasă-ți banii să lucreze pentru tine cu Depozitul RAȚIONAL  de la FinComBank! Acesta poate fi deschis pe o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi 3 luni, 6 luni și 13 luni sau pentru o perioadă mai lungă de 25, 36 sau 60 de luni. Vei primi lunar dobânda pe card.

5. Cu noi planurile tale prind viață mai rapid pentru că îți oferim posibilitatea deschiderii depozitului în altă valută decât MDL, EUR sau USD. Acum, poți beneficia de Depozitul LA TERMEN ÎN RUBLE RUSEȘTI  pe un termen de 3 sau 6 luni. Plata dobânzii se face lunar direct pe card.

6. Încredințați-ne grijile, pentru că noi îți oferim sprijin chiar și la vârsta pensionării. Poți alege între Depozitul RAŢIONAL DE PENSIE  sau Depozitul VÂRSTA DE AUR, care sunt în MDL. Primul se deschide pentru 25 de luni, iar cel de-al doilea pentru o perioadă de 13 luni. Mai mult decât atât, cu Depozitul VÂRSTA DE AUR, dacă primești pensia direct pe card, obții un bonus suplimentar la rata dobânzii care este de 2,25%, și anume un bonus în valoare de 2,50%. Primește lunar dobânda pe card și achită-ți cumpărăturile.

Deschide  depozitul de la FinComBank care ți se potrivește cel mai bine, primeşte un card bancar cadou şi împreună cu acesta ai acces la o gamă variată de servicii online:

  • Achiți facturile și reîncarci cartela telefonului online, folosind Internet Banking FinComPay;
  • Verifici soldul și gestionezi banii oricând și oriunde te-ai afla cu ajutorul Internet Banking-ului;
  • Primești gratuit  Transferuri Rapide Online (T2C) de peste hotare de la cei dragi direct pe cardul de la FinComBank sau alimentezi direct contul depozitului LIBER;
  • Primești gratuit  transferuri P2P direct pe card sau trimiți online bani de la card la card;
  • Lunar, ai trei retragi gratuite de bani de la bancomatele oricărei bănci din țară.

Deschide un depozit acum și bucură-te de dobânzi atractive și de siguranța economiilor tale! 

Pentru mai multe detalii:

Tеl: (+373) 022 269 999
website:
www.fincombank.cоm

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.