„Săptămâna trecută, în timpul ședinței Parlamentului, deputatul blocului ACUM, Lilian Carp a acuzat-o pe deputata Partidului Șor, Maria Tauber, de furt. Domnul Carp a specificat că e vorba de cinci milioane. Cerem de la deputatul Carp probe despre o învinuire atât de gravă. Fără îndoială, această probă poate fi doar o hotărâre definitivă a instanței de judecată.

Altfel, vom considera o astfel de declarație o minciună la adresa colegei noastre și o încercare de denigrare a partidului nostru. Dacă domnul Carp nu va putea în următoarele zile să aducă probe, îl sfătuim insistent să-și ceară scuze față de Marina Tauber”, a anunțat Valerii Klimenco.


Amintim că, la ședința Parlamentului din 26 iulie deputatul ACUM, Lilian Carp a numit-o „hoață” pe deputata Marina Tauber cerându-i să întoarcă banii furați.

Ulterior, Marina Tauber a venit cu o reacție. „Oricât de dure ar fi comentariile, nu o să cobor la nivelul dumneavoastră”, i-a spus Tauber lui Carp. Deputata a subliniat că își rezervă dreptul de a se adresa în instanța de judecată pentru lezarea demnității.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!