Totodată, actualul secretar general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova declară un apartament de 29 de metri pătrați, cumpărat în 2018 contra sumei de aproape 199 de mii de lei.

De menționat că bunurile indicate mai sus nu sunt scrise pe numele său, ci pe numele unui membru al familiei sale.

Ruslan Flocea declară pentru anul 2018 un salariu de peste 166 de mii de lei din funcția de secretar general al Aparatului Președintelui. În familia sa au mai intrat peste 158 de mii de lei sub formă de salariu de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Compania Națională de Asigurări în Medicină.

Familia Flocea declară în proprietate un teren agricol de 1,65 ha și două terenuri intravilane cumpărate în 2014, de 0,01 și, respectiv, 0,8 ha.

Vezi aici declarația integrală de avere și interese personale a lui Ruslan Flocea.

Amintim că Ruslan Flocea a acumulat cele mai multe puncte la concursul organizat de Comisia juridică, numiri și imunități pentru funcția de director al CNA. Șefa Cabinetului de Miniștri, Maia Sandu, nu s-a aratat încântată de decizia comisiei parlamentare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!