Vinnik a figurat pe locul opt pe lista de partid a P. Șor la alegerile din 24 februarie. În declarația sa de avere pentru anul 2018, Vinnik indică un salariu de la Dufremol în mărime de 391.877 de lei, adică cca. 32.000 pe lună.

Ea declară două apartamente, fiecare estimate la 7.500 de euro, și un garaj. Vinnik mai menționează în declarația sa și un automobil Hyundai Tucson, fabricat în 2015.

Amintim că în iunie curent s-a aflat că Ilan Șor a vândut 12 magazine duty-free. Compania Dufremol SRL, care a fost principalul operator al magazinelor duty-free din Moldova a devenit proprietatea omului de afaceri bulgar Marko Todorov în luna aprilie a acestui an

De menționat că Vinnik ar putea veni în locul deputatei Maria Albot, care a renunțat la mandatul de parlamentar pe 31 iulie. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!