Samsung lansează în Moldova o nouă gamă de monitoare curbate și cu diagonală de până la 49 de inch

Samsung lansează în Moldova o nouă gamă de monitoare curbate și cu diagonală de până la 49 de inch

Compania Coreeană Samsung lansează în această vară, în Moldova, o nouă gamă de monitoare curbate de la Samsung.

Una dintre acestea este „Space” monitor ultra-lat cu diagonală de 27 și 32 de inch destinate gamerilor, dar și utilizatorilor de rând. Monitoarele „Space” au un design minimalist și flexibil, practic nu ocupă spațiu pe masa de lucru și nu e nevoie să fie fixat pe perete. Modelul CRG9 este un model ultra-larg, cu o rezoluție duală QHD care oferă o experiență unică de joc, iar modelul UR59C este primul monitor UHD curbat, de 32 inch, destinat pentru creatorii de conținut.

...

Publicitate
...

Funcționalitatea modelului de 27 de inch este compatibilă cu rezoluția QHD, în timp ce modelul de 32 de inch are capacitatea să afișeze conținutîn 4K UHD. Este un monitor excelent cu rata de actualizare a datelor de 144 Hz, creat atât pentru utilizatorii obișnuiți, cât și pentru gameri.

...

...

Acesta este primul monitor ultra-lat de jocuri din lume cu rezoluție mare și cu aspect de imagine de 32.9. Datorită ratei ridicate de actualizare a imaginii de 120 Hz și timpului de răspuns redus (4 ms), acest monitor de 49 de inch minimizează întârzierea și tulburarea imaginii. Acest model este destinat pentru cele mai dinamice jocuri. Monitorul susține tehnologia AMD Radeon FreeSync ™ 2 HDR, care vă permite să evitați pulsații de frecvențe mari, să eliminați cele mai mici „freeze-uri” și întreruperi de imagini.

Conținutul devine realmente viu pe monitorul CRG9 cu rezoluția Dual QHD (5120 × 1440) și cu suportul tehnologiei HDR10 a cărei luminozitate de vârf atinge 1000 de nits. Acest standard oferă detalii excelente atât în cele mai luminoase cât și în cele mai întunecate părți ale imaginii.

HDR10 vă permite să obțineți o calitate excepțională a punctelor întunecate, datorită căreia vă puteți bucura de caracteristicile impresionante care nu sunt disponibile în monitoarele fără suportul HDR. În plus, acest model utilizează tehnologia Samsung Quantum Dot, care oferă o gamă extrem de largă și o exactitate a redării culorilor, iar în același timp, curbura ecranului de 1800 mm și câmpul de vizualizare ultra-larg vă oferă cea mai completă imagine. Monitorul ultra-lat, cu aspectul de imagine de 32:9 are aceeași suprafață de lucru ca două monitoare QHD cu 27 inch puse împreună și cu aspectul de imagine de 16:9. Totodată, dispozitivul este foarte flexibil și creează condiții excepționale pentru munca multitasking cu ajutorul funcției PBP (Picture-by-Picture) pe care utilizatorul poate afișa simultan pe ecran două surse video.

Monitorul CRG9 este dotat cu un port HDMI, două porturi Display Port, un port USB 3.0 și un port pentru căști. În plus, Samsung a echipat modelul CRG9 cu un picior mai compact decât modelele anterioare, ceea ce oferă un plus de confort și flexibilitate, permițând monitorului să fie integrat în orice spațiu de muncă.

...

Modelul UR59C de 32 inch este monitorul ideal pentru creatorii de conținut care prețuiesc flexibilitatea și performanța. Produsul are un ecran curbat UHD cu o rezoluție de 4K UHD 3840 × 2160. Ecranul vine cu o curbură 1500R ceea ce permite introducerea utilizatorului în procesul de creare de conținut și lucrul cu grafica, editarea video. Noua tehnologie implică reducerea de oboseală a ochilor, care apare de obicei în timpul lucrului prelungit cu monitoarele tradiționale.

...

...

Acest model de ecran este lider în categoria monitoarelor curbate, deoarece anume Samsung a prezentat primul monitor curbat consumatorilor tocmai în 2015.

Simțiți pe deplin efectul scufundării totale în atmosfera fiecărui joc pe acest monitor cu o curbură de 1800R. Grație acestei caracteristici vei putea câștiga mai des datorită unei focusări mai clare a punctului de țintire, element care crește concentrarea în timpul luptelor în câmp. Jucați mai mult, obosiți mai puțin.

...

Cu ajutorul acestui monitor puteți obține setări perfecte pentru fiecare joc. Acesta este bine optimizat la punctele negre, la contrast, claritatatea și culorile jocurilor devin mai vii.

Uită de scene întârziate. Datorită Tehnologiei AMD Radeon FreeSync ™, aceasta elimină discontinuitatea și tremurul într-o scenă de joc. Datorită adaptării dinamice a ratei de cadre, chiar și cele mai dinamice momente de joc devin lente și „calmează” mișcarea imaginii.

...

Modelul monitorului de la Samsung LC27R500 este curbat, pentru confort. Datorită la această soluție vi se deschide un câmp de vedere mai larg, ceea ce vă permite să simțiți mai bine contentul multimedia pe care îl priviți.

Designul acestui monitor spune totul despre el. Lipsesc practic toate 3 margini, ceea ce evidențiază perfect combinația armonioasă dintre câmpul visual și aspectul estetic. Mai mult, monitorul vine pe masa utilizatorului cu o carcasă albastru închis, iar suportul este în forma unui Y stilat. Aceste elemente oferă monitorului o eleganță și arată foarte bine pe orice masă de lucru.

...

Cu acest monitor veți uita de disconfort datorită tehnologiei de protecție a ochilor care reduce oboseala și vă permite să lucrați mai mult timp în fața monitorului.

...

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal