Prima zi de tranzacționare a noilor obligațiuni pe piața deschisă a Bursei de Valori din Frankfurt este 7 august 2019. Ulterior, în termen de șase luni, IuteCredit va lansa obligațiunile și pe piața reglementată de UE în Deutsche Börse.

Procesul de emitere a obligațiunilor de către IuteCredit, coordonat de băncile Marii Britanii, Elveției și Suediei, a fost susținut de un grup internațional de profesioniști în domeniul investițiilor și al corporațiilor din Germania, Bulgaria, Letonia și Estonia.

„Încrederea investitorilor internaționali, exprimată pentru IuteCredit, prin subscrierea primei noastre obligațiuni în euro, demonstrează poziția noastră de lider de succes și de încredere în furnizarea de finanțe personale.

Veniturile vor motiva și mai mult îndeplinirea misiunii noastre. Vrem să creăm o experiență extraordinară în domeniul finanțelor personale, depășind așteptările clienților în privința piețelor sub-bancare și să creăm un impact social semnificativ, prin îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi a clienților noștri.

De asemenea, profitabilitatea anuală constantă chiar de la începutul anului 2008 demonstrează durabilitatea modelului nostru de afaceri. În cadrul activităților de afaceri, vedem o mare cerere atât din partea clienților existenți, cât și din partea celor potențiali, pentru produsele specifice existente, precum și pentru inovații ”, a declarat Tarmo Sild, CEO al companiei IuteCredit.

Contacte:

IuteCredit

Kristel Kurvits, Group Chief Financial Officer (CFO)

Email

Telefon: +372 55 88 77 0

 

Evelin Kanter, Group Chief Legal Officer (CLO)

Email

Telefon: +372 50 52 72 9

 

Aalto Capital (Relații cu investitorii)

Sven Pauly, consultant

Email

Telefon: +49 89 898 67 77 0

 

Amintim că:

IuteCredit este o companie europeană, lider în domeniul finanțării personale. Este specializată în credite de consum, iar sursele sunt capitalul propriu și împrumuturile.

În prezent,IuteCredit deține filiale deja în 5 țări ale Europei, Moldova, Albania, Macedonia de Nord, Kosovo și Bosnia și Herțegovina.

Până la data de 31.03.2019, 300 de membri, inclusiv echipa de management și IT, au deservit peste 150.000 de clienți activi în împrumuturi, din numărul total de clienți, de peste 430.000.   

Produsele creditare ale companiei IuteCredit sunt credite de consum negarantate cu scadențe cuprinse între 1 lună și 36 de luni și împrumuturi garantate auto cu scadența până la 60 de luni.

Misiunea IuteCredit este să creeze o experiență extraordinară în domeniul finanțelor personale prin depășirea așteptărilor clienților.P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.