Deși au redus la maxim din prețul abonamentelor, au păstrat intactă calitatea superioară a serviciilor prestate. StarNet garantează că toți clienții vor avea parte de o experiență sigură în mediul online și vor continua să beneficieze de multiple avantaje: protecția punctului de acces internet wireless, protecție cameră web, control parental, tranzacții online rapide. Plus la toate acestea, informațiile personale vor fi protejate în totalitate de fraudele online.

Oferta „3 luni de abonament la doar 1 leu, pentru totdeauna” de la StarNet este un exemplu bun că produsele WOW nu costă neapărat o avere. „Putem povesti la nesfârșit despre avantajele acesteia, însă mai bine să te convingi singur de acest fapt. Completează următorul formular și profită la maxim de cea mai fierbinte promoție din această vară!”, ne îndeamnă cei de la Starnet.

Dacă găsești mai ieftin, cei de la StarNet promit solemn să îți returneze diferența de preț. „De altfel, nu uita să împărtășești cu întreaga lume experiența și opiniile despre această ofertă folosind hashtagul #1LeuChallenge”, mai spun reprezentanții companiei.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.