„E august, iar asta înseamnă că profiți de ocazie ca să revii acasă, în Moldova! Îți revezi rudele și locul de baștină. De ce nu ai explora și destinațiile, experiențele care ne fac mândri de Moldova, cele de care se îndrăgostesc mai des oaspeții străini”, spun autorii campaniei „Hai la mine acasă”, îndemând moldovenii să facă cunoscute locurile despre care ar dori să știe întreaga lume.

În postările lor, autorii vor folosi  hashtag-urile #hailamineacasa și #beourguest pentru a fi identificați și îndrumați de organizatori. Filmulețele pot conține impresiile moldovenilor, dar și a oaspeților țării noastre.


Vezi aici regulile concursului.

Campania „Hai la mine acasă!” este organizată pentru diasporă, în perioada 1 august - 1 septembrie și are drept scop promovarea turistică a Republicii Moldova peste hotarele ei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!