Noile modele testate au fost Range Rover PHEVRange Rover Sport PHEV şi Jaguar I-PACE.

Câteva detalii despre fiecare dintre acestea:

Range Rover PHEV

Este primul plug-in hybrid al mărcii Land Rover care promite un consum de combistibil combinat de 3,2 litri la 100 de km. Clienţii interesaţi de un SUV puternic, dar şi în acelaşi timp prietenos cu mediul înconjurător, îşi pot comanda o astfel de maşină care poate rula doar pe bază de energie electrică până la 51 de kilometri! Are un design dinamic și agil, un motor inovator, cu volumul de 1,997 cc și poate dezvolta o viteză maximă de 220 km/h.


Range Rover Sport PHEV

Noua versiune plug-in hybrid a lui Range Rover Sport se numeşte P400e și combină un sistem avansat compus dintr-un motor Ingenium cu un volum de 2.0 litri şi cu patru cilindri (300 CP) cu unul electric care produce 116 CP. Puterea totală se ridică la 404 CP şi 640 Nm de cuplu. Cutia de viteze este automată ZF cu opt trepte. Modelul EV asigură un control excepțional la viteze mici și păstrează nealterată capacitatea de trecere a vadului specifică modelelor Range Rover.


Maşina Anului 2019 în Europa şi în lume, noul Jaguar I-PACE este disponibil la comandă în ţara noastră în, deocamdată, în versiunea EV400 AWD. Pe propulsie răspund două motoare electrice magnetice poziţionate câte unul pe fiecare osie. Fiecare motor se potrivește în mod concentric în jurul unei transmisii epiciclice compacte, cu o singură viteză şi a unui diferenţial. Ambele agregate produc în total 400 de CP şi 696 Nm de cuplu. Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în 4.8 secunde (0-96 km/h în 4.5 secunde) cu ajutorul unui sistem de tracţiune integrală care vine standard, iar viteza maximă nu va depăşi 200 de km/h.


Alegeți modelul preferat pentru test drive în noul centru auto Jaguar Land Rover de pe strada pe Calea Ieșilor 14/1.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!