Cum arată mașina fără rezervor și cât consumă la 100 km noul Range Rover Sport Hybrid. VIDEO

Cum arată mașina fără rezervor și cât consumă la 100 km noul Range Rover Sport Hybrid. VIDEO

Ultimele zile de iulie au oferit împătimiților de mașini care au un consum combinat sau total electric să fie testate direct la importatorii oficiali. Jaguar şi Land Rover Moldova au lansat „Electric Open Days TEST DRIVE” și au invitat doritorii să facă cunoștință cu primele modele electrice şi electrificate ale mărcilor britanice, în celebrele test drive-uri. AGORA a tras cu ochiul în habitaclul mașinilor, dar și în salon, iar imagini unice vă oferim și vouă.

Noile modele testate au fost Range Rover PHEV, Range Rover Sport PHEV şi Jaguar I-PACE.

Câteva detalii despre fiecare dintre acestea:

Publicitate

Range Rover PHEV

Este primul plug-in hybrid al mărcii Land Rover care promite un consum de combistibil combinat de 3,2 litri la 100 de km. Clienţii interesaţi de un SUV puternic, dar şi în acelaşi timp prietenos cu mediul înconjurător, îşi pot comanda o astfel de maşină care poate rula doar pe bază de energie electrică până la 51 de kilometri! Are un design dinamic și agil, un motor inovator, cu volumul de 1,997 cc și poate dezvolta o viteză maximă de 220 km/h.

...

Range Rover Sport PHEV

Noua versiune plug-in hybrid a lui Range Rover Sport se numeşte P400e și combină un sistem avansat compus dintr-un motor Ingenium cu un volum de 2.0 litri şi cu patru cilindri (300 CP) cu unul electric care produce 116 CP. Puterea totală se ridică la 404 CP şi 640 Nm de cuplu. Cutia de viteze este automată ZF cu opt trepte. Modelul EV asigură un control excepțional la viteze mici și păstrează nealterată capacitatea de trecere a vadului specifică modelelor Range Rover.

...

Maşina Anului 2019 în Europa şi în lume, noul Jaguar I-PACE este disponibil la comandă în ţara noastră în, deocamdată, în versiunea EV400 AWD. Pe propulsie răspund două motoare electrice magnetice poziţionate câte unul pe fiecare osie. Fiecare motor se potrivește în mod concentric în jurul unei transmisii epiciclice compacte, cu o singură viteză şi a unui diferenţial. Ambele agregate produc în total 400 de CP şi 696 Nm de cuplu. Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în 4.8 secunde (0-96 km/h în 4.5 secunde) cu ajutorul unui sistem de tracţiune integrală care vine standard, iar viteza maximă nu va depăşi 200 de km/h.

...

Alegeți modelul preferat pentru test drive în noul centru auto Jaguar Land Rover de pe strada pe Calea Ieșilor 14/1.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal