1. A fost primul eveniment cu care am spart gheața. Aveam un acoperiș prietenos și ne-am gândit să aducem pe el oamenii din comunicare, din PR, din media, colegi și prieteni. A fost un eveniment făcut timp de câteva zile, practic în timp record și la care am servit cea mai savuroasă limonadă din acea vară!


2. La cea de-a doua ediție am avut un record de paneluri de discuții, tocmai 3 la număr. Am adus în discuție aspectul orașului Chișinău, cât de atractiv este el din punct de vedere turistic și cum putem să contribuim fiecare la sortarea deșeurilor în Capitală. Ediția a finalizat cu Gala Campaniilor Bune, premiind cele mai frumoase inițiative din 2017-2018.


3. A treia ediția a venit cu un alt seminar interesant, dar și cu Gala Companiilor Curajoase. Succesul nostru a fost nu doar în publicul, mai numeros, dar și în tocmai 7 vinării emergente, care au reușit să-și aducă pe acoperiș licorile anului precedent, în speranța unei recolte la fel de bune.


4. UN APUS MINUNAT, emoția căruia am reușit să o transpunem într-o pictură comună a fost amintirea frumoasă, lăsată de #ROOFOFFLINE ediția a IV-a, prima din această vară. Am savurat limonadă, când viața ne-a oferit lămâi la îndemnul VictoriaBank și am pictat pe sticlele minunate de la DOR Wines, reciclându-le în acest fel.


5. Ultimul eveniment pe acoperiș a fost o reală relaxare și un număr record de amici care și-au pictat, grație Kaufland, propriile torbe de cumpărături personalizate! Zicem relaxare, deoarece o bună parte dintre invitați au reușit să beneficieze de o ședință de masaj de la Shirro Massage, iar cei mai fideli au mers acasă cu un tricou ingenios de la AGORA sau un Antidot pentru donația făcută.Pe 22 august cu început la ora 18:30. Locația va fi anunțată în curând.

Partener general: Kaufland Moldova

Partener silver: VictoriabankDOR Wines

Partener Bronze: Traumeel S

Parteneri gustoși: Wine GoghDallmayr Coffee MoldovaCasa Rinaldi 

Partener Bilete: iTicket.md

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!