Despre misiunea CCF/HHC Moldova a cunoscut în mai multe detalii în 2017, atunci când a ales să alerge 42 km în susținerea copiilor aflați în nevoi. De aici am pornit o prietenie fructuoasă, care contribuie la bunăstarea copiilor din țara noastră.

„Îmi place ideea acestor oameni. Nu doar oferă ajutor, dar cu adevărat schimbă viețile copiilor, aducându-i în familii din orfelinate. Și dacă oricum facem ceea ce ne place, de ce nu am face-o într-un mod mai util? Ajutăm CCF/HHC Moldova, ca ei, la rândul lor, să ajute copii”, susține Iulian Bercu.

Alături de Iulian, CCF Moldova contribuie la faptul ca fiecare copil să crească într-un mediu familial protejat și afectuos, iar orfelinatele să rămână o istorie, tristă, dar… numai istorie.

De aceea, marți, 6 august, Iulian Bercu și CCF Moldova vă invită la o nouă ediției a „Serii Aventurilor”. De data aceasta, toți banii colectați în cadrul evenimentului vor fi redirecționați spre familia lui Iosif. Băiatul cu 4 frați care nu are apă potabilă în ogradă.Visul lui Iosif este ca să aibă o fântână acasă și să u mai fie nevoit să care apa cu căldările, de la fântâna din sat.

Vezi povestea lui Iosif AICI

BILETELE LA EVENIMENT POT FI CUMPĂRATE PE ITICKET

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.