În rezultatul perchezițiilor efectuate, polițiștii au depistat o încăpere improvizată destinată uscării plantelor. De asemenea, au fost ridicați 1500 lei, o cutie din carton cu masă vegetală asemănătoare cu marijuana, aproximativ 1 kg, dar și ustensile artezanale pentru consumul de droguri.


De asemenea, polițiștii au găsit un aparat improvizat de mărunțirea masei vegetale, plante verzi asemănătoare cu marijuana, aproximativ 5 kg de marijuana, telefoane mobile și pachete de politelenă pentru ambalarea drogurilor.


 Potrivit oamenilor legii, dacă bărbații ar fi reușit să comercializeze drogurile, aceștia ar fi încasat un profit în mărime de 1 000 000 de lei, prețul unui 1 g de marijuană fiind comercializat pe piața neagră cu  200 de lei.


Suspecții sunt reținuți. Dacă vinovăția lor va fi dovedită aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

                   

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!