„Beneficiarii de ajutor material sunt familiile fără venituri sau cu venituri mici, conform minimului de existență: familiile cu trei și mai mulți copii, cele monoparentale și în care unul dintre părinți este cu grad de dizabilitate, familiile care au statut de tutore/curatelă (cu părinți decedați, lipsiți de drepturi părintești, inapți de muncă, neangajați în câmpul muncii)”, se menționează în comunicatul emis de autoritățile municipale.

Familiile au fost selectate în baza listelor perfectate de instituțiile de învățământ, coordonate cu Direcțiile educație, tineret și sport de sector, a precizat Primăria.

Ajutorul material este destinat persoanelor cu domiciliul sau reședința în municipiul Chișinău, care educă copii cu vârsta de până la 18 ani.

Plățile pot fi ridicate începând cu 6 august și până la 2 octombrie 2019, prin intermediul oficiilor Î.S. „Poșta Moldovei”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!