Deși proiectul de reabilitare a acestei străzi era gata încă din  anul 2011, de facto lucrările au început abia la sfârşitul anului trecut. După ce a transformat drumul într-un șantier,  compania de construcţii şi-a dat seama că lucrările vor costa mai mult decât a fost iniţial stabilit. 

Potrivit autorităților municipale urmează să fie organizată o nouă licitație, în baza unui nou proiect. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla în acest an. 

Șefii de la Primărie spun că lucrările au fost executate în proporție de 25%, iar pentru munca realizată compania va fi remunerată. 

Strada Ion Creangă are o lungime de 2 km şi nu a mai fost reparată de 30 de ani. Iniţial, pentru reparaţia străzii s-au alocat 44 de milioane de lei iar lucrările urmau să fie gata până la sfârşitul acestei veri.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!