Potrivit unui comunicat emis de poliție, bărbatul a sustras un telefon de marca „Lenovo” în valoare de 5.500 de lei. Incidentul a avut loc într-o farmacie din strada „Calea Ieșilor” din sectorul Buiucani, în data de 31 iulie.

Oamenii legii au fost alertați de o femeie de 54 de ani. În timp ce se întorcea acasă, ea a făcut un popas la farmacie pentru a cumpăra medicamente. Acolo a uitat telefonul pe tejghea.

„Femeia la scurt timp s-a întors după el, dar telefonul nu mai era și nimeni din cumpărători nu a comunicat farmacistei despre faptul că a fost găsit un telefon. La fața locului polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, care au fixat momentul sustragerii telefonului mobil”, se arată în comunicat.


Oamenii legii au dispus inițierea unei cauze penale pentru furt. Făptașul riscă amendă de până la 67.500 de lei, între 180 și 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la patru ani de închisoare.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon 079.544.459 sau 112. „Confidențialitatea surselor de informare este garantată”, se precizează în comunicat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!