Dacă te întrebi de ce merită să devii rezident al coworkingului Digital Park, vezi câteva argumente care te vor face curios:

  1. Achitând un abonament all-in-one, ai toate serviciile incluse - Nu trebuie să-ți faci griji pentru achitarea lunară a serviciilor comunale sau pentru mentenanța și curățenia spațiului. De asemenea, lunar ai ore gratuite de acces  în sălile de conferință, dotate cu echipamente moderne.
  2. Spații deja amenajate, care nu necesită investiții suplimentare - La fel ca și întreg complexul Digital Park, coworkingul a fost amenajat și dotat de la zero, cu mobilier nou, modern și ergonomic. Asta înseamnă că poți veni din prima zi doar cu laptopul și vei fi 100% productiv.
  3. Acces 24/7 și libertate totală pentru ideile tale - Accesul nelimitat este un aspect foarte important pentru cei care activează în industria creativă și cei care prestează servicii outsource. Pe lângă acces 24/7, rezidenții au autonomia și libertatea de amenajare a locului de muncă, iar când se adună mai multe minți creative, apar cele mai originale idei. 

Merită să vezi coworkingul live

Cel mai convingător argument este senzația pe care o trăiești în acel spațiu. Aceasta poate fi anume comunitatea pe care o cauți și care te caută pe tine! 

Locurile sunt limitate, programează o vizită la Digital Park și fii parte celei mai inovatoare comunități IT din Moldova!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.