„Jizdan e dușmanul meu și va raspunde”. Petic a dat ochii cu cel despre care spune că i-a comandat dosarele penale

„Jizdan e dușmanul meu și va raspunde”. Petic a dat ochii cu cel despre care spune că i-a comandat dosarele penale

Activistul PPDA, Gheorghe Petic, care afirmă că Alexandru Jizdan este principala persoană care a comandat cele șase dosare penale și punerea sa ulterioară la închisoare, spune că deputatul PD va răspunde „pentru tot”. Potrivit fostului polițist de frontieră, o întâlnire întâmplătoare dintre cei doi a avut loc marți în incinta Parlamentului. „Am așteptat această clipa 9 luni de chin si osândă”, a scris Petic.

„Ieri la ușa unui birou din Parlamentul R. Moldova l-am întâlnit pe călăul și comandatorul principal al fabricarii celor 6 dosare penale împotriva mea și punerea mea ulterioara la închisoare, vorba este de fostul ministru de interne, actualul deputat al Partidului Democrat Jizdan Alexandru. Am așteptat această clipa 9 luni de chin si osândă. Nu cred că este necesar să vă redau ceea ce am simțit ieri dupa cele 3 închisori prin care am fost târât la doleanța acestui individ”, a scris Gheorghe Petic pe contul său de Facebook.

„Nu a avut curaj să mă privească în ochi pentru ca contrariu cădea fara cunoștință. Nu instig la ura si vrajbă, pentru că aceasta se pedepseste penal, dar Alexandru Jizdan e dușmanul meu și al familiei mele și va răspunde, pentru tot va răspunde, puțintică răbdare”, a mai scris Petic, eliberat recent din arest.

Publicitate

Gheorghe Petic a afirmat de mai multe ori că dosarul penal pentru viol i-a fost deschis după ce ar fi demascat o schemă de contrabandă acoperită de fosta conducere a Ministerului de Interne (n. r. - condus de Alexandru Jizdan).

Democratul a respins recent aceste acuzații, afirmând că Petic continuă să-i folosească numele, iar învinuirile pe care le aduce nu mai au limită. Jizdan a adăugat că în perioada activității lui Petic la Frontiera de nord, el ar fi dirijat personal contrabanda și ar fi abuzat mai multe femei.

Amintim că Gheorghe Petic a fost eliberat din arest, însă nu poate părăsi teritoriul Republicii Moldova, în urma unei decizii luate la 19 iulie curent de Curtea de Apel Chișinău în dosarul în care Petic a fost condamnat la închisoare cu executare pentru o acuzație de viol. Fostul polițist de frontieră a declarat că este nevinovat și a afirmat că dosarul penal pe numele său este unul politic.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal