De menționat că, la etapa inițială a lucrărilor de construcții s-a anunțat că pe terenul de circa un hectar va fi amenajată o parcare auto. 

Iată cum arată hotelul Courtyard by Marriott Chișinău pe interior (exceptând camerele de hotel):

> > > > > > > > > > > >

Potrivit paginii web a lanțului de hoteluri, acest hotel este de 4 stele. O noapte de cazare în acest hotel variază de la 68 la 104 euro pentru o persoană.

De menționat că în spatele hotelului a fost ridicată și prima clădire de birouri de Clasa A din Republica Moldova, care urmează să fie sediul companiei Endava. Proiectul a fost dezvoltat de una din companiile din grupul Summa din Turcia. Grupul a realizat mai multe proiecte în Republica Moldova până acum, printre care și clădirea hotelului Radisson Blu din Chișinău. Tot ei sunt cei care construiesc Arena Chișinău, un proiect lansat și promovat de Partidul Democrat, aflat la putere până în iunie 2019.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!