„Acolo este o sală de 200 de metri pentru care se plătește 1.600 de lei pe luna, pe când căminul instituției sportive din apropiere este într-o stare deplorabilă”, a declarat Liliana Nicolaescu-Onofrei.

 Ministra Educației a dat asigurări că statul va rezilia contractul cu clubul sportiv:

„Vom examina situația pentru că există niște reglementări și vom interveni cu siguranță. În mod sigur va fi reziliat acest contract, pentru că este întocmit în condiții dubioase”.

Pe 26 iunie ministerul rus al Afacerilor Interne a anunțat despre cercetarea penală a fostului lider PD, Vlad Plahotniuc și a fostului deputat PD, Constantin Țuțu. Aceștia sunt acuzați pe 28 de cazuri de contrabandă și trafic de droguri în proporții deosebit de mari. Anunțul a fost plasat pe site-ul oficial al ministerului rus de Interne.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!