UPDATE 16:51 Poliția ne-a spus că accidentul a avut loc în jurul orei 15:10. Ambii șoferi au ajuns la spital cu traumatisme. Oamenii legii spun că șoferul de la volanul microbuzul ar fi pierdut controlul volanului din motive de sănătate.


„Pe traseul R2 Chișinău – Bender, km-28, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport Mercedes Actros, condus de un bărbat de 21 de ani, care circula regulamentar spre direcția Chișinău, și al doilea mijloc de transport de model VW T4, condus de un cetățean de 53 de ani, care a fost antrenat într-o depășire, pierzând controlul volanului din motive de sănătate, în urma cărui fapt s-au ciocnit frontal”, ne-a spus Corina Repesciuc.


Știrea inițială: Potrivit poliției, o persoană a fost rănită.

Contactată de AGORA, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Repesciuc, ne-a spus că, deocamdată, nu se cunosc circumstanțele producerii accidentului.

Din imagini se vede că la fața locului a intervenit o autospecială de pompieri. Serviciul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ne-a spus că, la acest moment, nu sunt detalii despre accident.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!